MALATYA / BATTALGAZİ - Hacı İbrahim Işık İlkokulu

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize ve çocuklarımızı bu anlamlı günde yanlız bırakmayan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZDA SİVİL SAVUNMA HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA  DEPREM TAHLİYE TATBİKATIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Şbt

Okulumuzda argosuz dil çöpsüz yer sahası sloganıyla başlattığımız proje okulumuz sınıf öğretmeni aynı zamanda yazar Nilüfer AKTAŞ koordinesinde tüm hızıyla yürütülüyor. Çocuklarımız dil ve çevre temizliğini biribiriyle ilişkilendirerek anlamlı bir öğrenme gerçekleştiriyorlar.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası Okulumuzda yapılan çeşitlii atkinlikler ile kutlandı.

Kas

Okulumuz 2/C sınıfı öğrencileri sınıf öğretmeni İlknur SEKMAN rehberliğinde ve Romanya, Makedonya, İtalya, Yunanistan, Litvanya ve Türkiye ortaklığında NATURE – TOY FACTORY isimli eTwinning projesine başlamıştır.